Rreth nesh

KOMPANIA E PARË NË SHQIPËRI ME FOKUS SISTEMET SMART HOME.

Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home.

Kompania ofron sistemet më inovative me fokus rritjen e komfortit, uljen e faturës së energjisë elektrike dhe njëkohësisht rritjen e sigurisë. Smart Home Albania është realiteti me ofertën që garanton raportin cilësi-çmim më të mirë në treg.

Smart Home Albania është distributor zyrtar ekskluziv për gjithë Ballkanin i gjigandit prodhues amerikan TIS Texas Intelligent Systems.

Aktualisht kompania vepron direkt apo nepermjet rishitesave ne Shqiperi, Kosove, Mal i Zi, Serbi, Greqi, Kroaci.
Nëpërmjet TIS, Smart Home Albania ofron sisteme automatizimi për shtëpi, vila, zyra, hotele të ndërtuar e funksionalë.

Partnerët tanë

Distributor ekskluziv për brandet:

Sherbimet tona kryesore

Besojani projektin tuaj te radhes eksperteve ne kete fushe

SISTEME  SMART HOME

SISTEME SMART HOME

Sisteme Smart Home per Vila, Apartamente, Zyra, etj

SISTEME  HOTELERIE

SISTEME HOTELERIE

Sistem hotelerie me brave elektronike me karte \ Sistem Hotelerie me lexues mural

SISTEM MENAXHIMI  PER PUNONJESIT

SISTEM MENAXHIMI PER PUNONJESIT

Menaxhim Punonjesish
me pajisje me shenje
gishti, password,
karte, njohje fytyre

AKSES KONTROLL

AKSES KONTROLL

Akses Kontroll me password, karte,shenje gishti per AIR BNB Akses Kontroll me brave elektronike me password

Optimizing business processes from A to Z to increase your business competitiveness.

About Company

Our company history

We can help you develop and execute a clear and strategic IT roadmap with priorities that are closely linked to business goals.

Pse duhet te Zgjidhni SMART HOME ALBANIA

Tek ne do gjeni zgjidhjen perfekte per kerkesat tuaja.

duke kombinuar eksperiencen e kualifikuar dhe me nje game te gjere produktesh cilesore.
Per sistemet home automation, sisteme inteligjente hotelerie si dhe airbnb, akses kontrolle, sisteme per menaxhimin e punonjesve edhe shume produkte te tjera

Suport Teknik

Rise is a organization dedicated to help people finding inspirational ideas, get better.

Çmime Konkuruese

Rise is a organization dedicated to help people finding inspirational ideas, get better.

produkte Cilesore

Rise is a organization dedicated to help people finding inspirational ideas, get better.
Klientet tane

Bashkepunime te sukseshme me biznese, te cilet na kane besuar gjate viteve.

ABONOHU TANI

per te marre i pari njoftimet mbi ofertat e ndryshme

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close