• HOME

  HOME AUTOMATION

  Sisteme Smart Home për apartamente, vila, zyra, hotele, etj
 • HOME

  SISTEME HOTELERIE

  Sistem menaxhimi per hotele, brava elektronike hoteli me aplikacion dhe karte, sistem hotelerie me lexues mural, etj
 • HOME

  SISTEM PER MENAXHIMIN E PUNONJESVE

  Për zyra, kompani, organizata, institucione. Akses kontrolle për zyra, palestra, pishina, etj

HOME AUTOMATION

Sisteme Smart Home për apartamente, vila, zyra, hotele, etj

SISTEME HOTELERIE

Sistem menaxhimi per hotele, brava elektronike hoteli me aplikacion dhe karte, sistem hotelerie me lexues mural, etj

SISTEM PER MENAXHIMIN E PUNONJESVE

Për zyra, kompani, organizata, institucione. Akses kontrolle për zyra, palestra, pishina, etj

KOMPANIA E PARË NË SHQIPËRI ME FOKUS SISTEMET SMART HOME.

Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home.

Kompania ofron sistemet më inovative me fokus rritjen e komfortit, uljen e faturës së energjisë elektrike dhe njëkohësisht rritjen e sigurisë. Smart Home Albania është realiteti me ofertën që garanton raportin cilësi-çmim më të mirë në treg.

Smart Home Albania është distributor zyrtar ekskluziv  i gjigandit prodhues amerikan TIS Texas Intelligent Systems.

Aktualisht kompania vepron direkt apo nepermjet rishitesave ne Shqiperi, Mal i Zi dhe Maqedoni.
Nëpërmjet TIS, Smart Home Albania ofron sisteme automatizimi për shtëpi, vila, zyra, hotele të ndërtuar e funksionalë.

SISTEME HOTELERIE

SISTEME HOTELERIE

Sistem hotelerie me brave elektronike me karte \ Sistem Hotelerie me lexues mural

SISTEM MENAXHIMI PER PUNONJESIT

SISTEM MENAXHIMI PER PUNONJESIT

Menaxhim Punonjesish
me pajisje me shenje
gishti, password,
karte, njohje fytyre

AKSES KONTROLL

AKSES KONTROLL

Akses Kontroll me password, karte,shenje gishti per AIR BNB Akses Kontroll me brave elektronike me password

Partnerët tanë

Distributor ekskluziv për brandet:

KERKONI TE AUTOMATIZONI APARTAMENTIN APO VILEN TUAJ?

Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home.

Produktet Smart Home

Me sistemet TIS Home Automation ti nuk do jesh kurre "Larg Shtepise".

Sepse nderkohe qe je larg ti mund te kontrollosh cdo gje ne shtepine tuaj. Nese ke harruar dritat ndezur, apo keni harruar kondicionerin ndezur. E keni mbyllur deren apo jo? edhe shume opsione te tjera.

SISTEME HOTELERIE

Smart Home Albania ofron një gamë të gjërë produktesh për sistemet e hotelerisë dhe Airbnb

• Brava elektronike te te gjitha llojeve
•  Akses kontroll Per Airbnb
• Energy saver
• Programator-Encoder
• Karta me chip
• Sete DND
• Kasaforta, etj

Ju duhet ndihme ose kerkoni nje produkt specifik?

KONTAKTO ME NJE SPECIALIST

We care about your life

Akses Kontroll dhe Sisteme Menaxhimi të orëve të punës

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book

Siguri e larte

Opsione me shenje gishti apo me karte

ABONOHU TANI

per te marre i pari njoftimet mbi ofertat e ndryshme

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close