TIS-M3-MOTOR

Nepermjet ketij motorri, ju mund te komandoni lehtesisht perdet deri ne 30 kg ne shtepite tuaja. Lehtesisht i komandueshem nga panele, tableta me aplikacion TIS, telefoni apo dhe me pult.

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close