TIT-TFT-BUS-K

Seria Titan&Titania I ofron shtepise tuaj nje pamje te re, moderne. paneli ofron nje sere komandimesh si termostat mural,ndricim, perde , grila, logjika , audio , lexim te parametrave te energjise dhe stacionit te motit. Ne varesi te programimit dhe logjikave. Pajisjet ofrohen edhe te personalizuara sipas projekteve te cdo klienti me komandimestandarte.

Pajisja ka kovera metalik apo xhami te pershtatshme dhe te realizueshme per cdo kerkese klienti apo arkitekti.

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close