TIS-SAT-57-B

Seria Saturn, dizajn I sofistikuar, numer 1 per te gjithe arkitektet, xham I bardhe dhe I zi. Paneli eshte super sensitiv ndaj prekjeve dhe dhenies se komandave. Komandon ndricim, kondicionim, perde , grila, logjika , audio , lexim te parametrave te energjise dhe stacionit te motit etj.

Mund te funksionoje si panel i me shume se nje vile/apartamenti. Me nje sensor te implikuar, Saturni ndez ekranin ne nje afersi te caktuar te personave me pajisjen.

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close