RCU-24R-20Z

Pajisje e montuashme ne kuadrin elektrik me 12 Rele 10A dhe 12 Rele 5A, dhe 20 Inpute per celesa, sensor etj.

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close