PIR-Wall-NC

Sensor levizje i montueshem në tavan Zbulimi PIR 24 VDC i aktivizuar NO/NC me element të dyfishtë dhe ndërprerës ngacmues të integruar. duhet të lidhen me hyrjet dixhitale TIS. Sugjerohet montimi i tij afer vetratave, aty ku shtepia eshte me e pasigurt nga hajdutet.

Nje sensor mund te mbuloj nje zone pothuajse deri ne 6 metra. Mbajeni shtepine tuaj te sigurt me alarmin TIS

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close