Luna-TFT43

Me nje dizajn te vecante, xham te zi ose te bardhe , paneli ofron nje sere komandimesh si termostat mural,ndricim, perde , grila, logjika , audio , lexim te parametrave te energjise dhe stacionit te motit. Ne varesi te programimit dhe logjikave, pajisja dergon mesazhe dhe sinjale.

Pajisja ka 4 butona touch te pozicionuara ne fund te saj nga ku mund te komandosh lehtesisht te gjitha komandimet e permendura me siper.

Ju duhet ndihme ose kerkoni nje produkt specifik?

KONTAKTO ME NJE SPECIALIST

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close