IP-COM-PORT

Pajisje per realizimin e komunikimit me sistemin Smart, mundesi per lidhje me rrjetin per te komanduar sistemin Smart ne distance nga smartphone, mundesi per komunikim RS232/RS485 si dhe integrim te CoolmasterNet per komandim te kondicionimit e shume te tjera

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close