ES-10F-CM

Sensori inteligjent, me 10 paramentra funksionon si sensor lëvizjeje PIR, sensor intensiteti dritash, kontroll infrared, 2 Inpute, dalje 12 volt, 32 linja logjike të përdorura për kursimin e energjisë, kontrollin e kondicionimit AV, per siguri dhe automatizim Nepermjet ketij sensori shtepia ju mirepret vet, sapo hyni ne ambjent dritat ndizen vet, e kur ju largoheni mos kerkoni celesin, mendon sensori per te fikur dritat.

Dritat harxhojne shume energji, ndonjehere i mbajme ndezur per inerci, por eshte sensori ai qe percakton cila eshte me e mira per shtepine tuaj. Kur ne shtepi hyn drite e forte dhe e fuqishme, nepermjet sensorit fiken disa drita te panevojshme, apo ulet intersiteti kur jane te dimerueshme.

Ju mund te percaktoni nje orar te ndezjes se kondicionerit, apo te krijosh logjika per te mbajtur nje temperature mesatare ne shtepi, ne kete menyre kondicioneri fiket dhe ndizet vet sipas logjikes se krijuar.

Automatizimi eshte ne nivelet e tij me te larta me kete sensor,ju mund te lidhni Smartin me GPS te makines, ku kur ju jeni duke u afruar per ne shtepi ndizet kondicioneri vet per te gjetur nje ambient te ngrohte, apo mun dte ndizet dritat kryesore per tju uruar mireseardhjen.

© All rights reserved. Smart Home Albania 2023

Close