• SISTEM PER MENAXHIMIN E PUNONJESVE

  Për zyra, kompani, organizata, institucione. Akses kontrolle për zyra, palestra, pishina, etj

  SISTEM PER MENAXHIMIN E PUNONJESVE
 • SISTEME HOTELERIE

  Sistem menaxhimi per hotele, brava elektronike hoteli me aplikacion dhe karte, sistem hotelerie me lexues mural, etj

  SISTEME HOTELERIE
 • HOME AUTOMATION

  Sisteme Smart Home për apartamente, vila, zyra, hotele, etj

  HOME AUTOMATION

  KOMPANIA E PARË NË SHQIPËRI ME FOKUS SISTEMET SMART HOME.

  Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home.

  Kompania ofron sistemet më inovative me fokus rritjen e komfortit, uljen e faturës së energjisë elektrike dhe njëkohësisht rritjen e sigurisë. Smart Home Albania është realiteti me ofertën që garanton raportin cilësi-çmim më të mirë në treg.

  Smart Home Albania është distributor zyrtar ekskluziv për gjithë Ballkanin i gjigandit prodhues amerikan TIS Texas Intelligent Systems.

  Aktualisht kompania vepron direkt apo nepermjet rishitesave ne Shqiperi, Kosove, Mal i Zi, Serbi, Greqi, Kroaci.
  Nëpërmjet TIS, Smart Home Albania ofron sisteme automatizimi për shtëpi, vila, zyra, hotele të ndërtuar e funksionalë.

  SISTEME SMART HOME

  SISTEME SMART HOME

  Sisteme Smart Home per Vila, Apartamente, Zyra, etj

  AKSES KONTROLL

  AKSES KONTROLL

  Akses Kontroll me password, karte,shenje gishti per AIR BNB Akses Kontroll me brave elektronike me password

  SISTEME HOTELERIE

  SISTEME HOTELERIE

  Sistem hotelerie me brave elektronike me karte \ Sistem Hotelerie me lexues mural

  SISTEM MENAXHIMI PER PUNONJESIT

  SISTEM MENAXHIMI PER PUNONJESIT

  Menaxhim Punonjesish
  me pajisje me shenje
  gishti, password,
  karte, njohje fytyre

  Partnerët tanë:

  Partnerët tanë

  Distributor ekskluziv për brandet:

  Partnerët tanë:

  Me sistemet TIS Home Automation ti nuk do jesh kurre "Larg Shtepise".

  Sepse nderkohe qe je larg ti mund te kontrollosh cdo gje ne shtepine tuaj. Nese ke harruar dritat ndezur, apo keni harruar kondicionerin ndezur. E keni mbyllur deren apo jo? edhe shume opsione te tjera.

  KERKONI TE AUTOMATIZONI APARTAMENTIN APO VILEN TUAJ?

  Smart Home Albania është kompania e parë në Shqipëri me fokus sistemet Smart Home.

  SISTEME HOTELERIE

  Smart Home Albania ofron një gamë të gjërë produktesh për sistemet e hotelerisë dhe Airbnb

  • Brava elektronike te te gjitha llojeve
  •  Akses kontroll Per Airbnb
  • Energy saver
  • Programator-Encoder
  • Karta me chip
  • Sete DND
  • Kasaforta, etj

  KERKONI TE AUTOMATIZONI APARTAMENTIN APO VILEN TUAJ?

  © All rights reserved. Smart Home Albania 2023

  Close